START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Alice Zetterlund


Alice Zetterlund photo Utbytesår: 2011-12
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: STS

Intervju med Alice Zetterlund

Vem är du? :)
Jag är Alice Zetterlund en tjej på 16år, fyller 17 år nu i September. Jag bor i mitten av sverige vid kusten i en stad som heter Hudiksvall även kallad Glada Hudik. På fritiden gillar jag att vara med kompisar, vara på stan, ha mysiga filmkvällar och att träna.  Jag har precis gått ut mitt första år på Bromangymnasiet inriktning Handel & Administration. På sommrarna försöker jag att bada och sola så mycket jag kan eftersom jag älskar att bada! :)

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
En vanlig dag för mig är att jag vaknar ligger och drar mig i en halv timme och sen hoppar jag in i duschen och käkar sedan frukost. Går oftast ner på stan, går till en kompis eller åker ut till stranden :) På eftermiddagarna brukar jag gå och träna olika pass på ett gym och efter det så brukar jag gå hem till en kompis och ha filmkväll och sen hasa mig hem till sängen och sova :)

Varför ska personer följa din blogg?
Jag ska precis börja mitt utbytesår i USA och jag vill att andra ska ha chansen till att hitta min blogg och läsa den utefall dom är nyfikna så att man kan inspirera andra att också åka som utbytesstudent. Jag vet att jag följde massa bloggar förra året och året innan det, och det gjorde mig så inspirerad och sugen att åka. Läser ni min blogg så kommer ni få reda på så mycket som möjligt av mitt år i USA och kan ställa frågor till mig om hur det är att vara utbytesstudent och så vidare :)

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag är en tjej som älskar att resa och åka till olika platser både i Sverige och i Europa, och jag vill lära mig om flera kulturer och jag vill lära mig det engelska språket bättre. Från början var det meningen att jag skulle åka på en språkresa, men jag vela på ett större äventyr och det ledde mig till att åka till USA som utbytesstudent!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
USA har alltid varit ett land jag har velat besöka. Varjde delstat erbjuder nånting speciellt och det är verkligen min stora dröm att få åka iväg som utbytesstudent till USA. Det är ju ett sånt häftigt land och bara att få pröva på att få leva i den amerikanska kulturen och vardagen är ju helt gaaalet! :D

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Att jag kommer yra bort mig på JFK flygplatsen i NY.. hur stor är inte den flygplatsen?!?!

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Att hamna i en toppen familj! Spelar ingen roll vart jag hamnar, bara jag trivs med min värdfamilj :) Och sen självklart att åka den GUUULA skolbussen till skolan. Lära mig om den amerikanska kulturen gå på high school, och att bara pröva på att leva som en ameikan ett år :D

Vad längtar du efter just nu?
Att påbörja mitt utbytesår! :D

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Choklad

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Michael Jacksson

Fotboll eller Amerikansk football?
Fotboll, men vill pröva på Amerikans football

Coca Cola eller Fanta?
Fanta

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Windows eller Mac?
Windows

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Hamburgare

CommentsKloka ord från Alice Zetterlund

Love - Hope - Believe - Faith - Courage - Strength.

sponsorBesök bloggen
Alice Zetterlunds blogg