START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Vänner under ditt utbytesår

Kanske får du lite av en kulturchock när du först kommer till det nya landet och tycker att det svenska levnadssättet är mycket bättre. Viktigt är då att du är öppen för allt det nya du kommer att stöta på och anpassar dig till ditt nya liv.

Det är lätt att få nya vänner om du är öppen och glad. Ett utmärkt sätt att få många nya vänner är att gå med i någon förening eller något lag som finns på skolan. Man ska heller inte vara rädd för att ta kontakt med folk. Oftast tycker de det är spännande med en person från ett annat land och är nyfikna på att veta mer om dig som person och Sverige som land.

Va öppen, glad och trevlig och du kommer träffa många vänner

Du ska heller inte vara rädd för att ringa och fråga dina nya vänner om de vill hitta på något, istället för att vänta på att de ska ringa dig.

Skriv en kommentar

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsFacebook Fan-Club