START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Ta farväl av värdfamilj och nya vänner

När du först anländer till din värdfamilj och ditt värdland kan det vara väldigt svårt att förstå hur svårt det kommer bli att åka därifrån. Du kommer att närma dig hemresedatumet med blandande känslor. Självklart kommer du att vara glad för att få åka hem och träffa din familj och dina vänner igen, men det kommer säkert kännas mycket tråkigt och konstigt att lämna ditt nya hem, din värdfamilj och dina vänner.

De sista dagarna kommer att kännas mycket hektiska, du vill göra allt och hinna träffa alla. Även om dina nya vänner betyder jätte mycket så får du inte glömma bort att spendera tid med din värdfamilj. Det är faktiskt de som har öppnat sitt hem för dig under året och de uppskattar säkert om du spenderar lite extra tid med dem innan du åker hem. Visst så vet alla utbytesstudenter innerst inne att någon dag kommer de allt vara tvungna att ta avsked av sitt nya liv, men det är inte något som man tänker, och vill tänka på innan. Det är egentligen inte förrän man börjar säga hejdå till folk som man börjar förstå att man faktiskt ska åka hem.

Själva avskedet är mycket svårt för många, och det finns egentligen ingen genväg. Det är i stort sätt bara att ta ”tjuren i hornen” ta farväl.  En sak som ofta känns väldigt svår är att inte veta om man kommer träffa sin värdfamilj och sina vänner i värdlandet igen och iså fall när. Men ge inte upp möjligheterna om att träffas igen! Man kan både åka tillbaka en och fem gånger! Allt är möjligt!

Kommentarer

1 maja eriksson on Dec 6th, 2011 said:

heej då alla=)

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsFacebook Fan-Club