START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Hålla kontakten med nyfunna vänner

Självklart vill du hålla kontakten med så många av dina nya vänner som möjligt. Enklaste sätten att hålla kontakten år via något av de chattprogram som finns tillgängliga eller via e-mail. Det är inte alltid lätt att ha vänner på distans och du kommer att märka att det inte finns tid till att skicka e-mail till alla varje dag. Något som man också kan känna är att man inte har lika mycket att prata om, eftersom man inte har lika mycket gemensamt längre. Hur bra kontakt du fick med din värdfamilj avgör givetvis hur mycket kontakt du har med dem i fortsättningen.

Att skicka små presenter vid högtidsdagar kan i alla fall vara ett fint sätt att visa sin uppskattning av dem. Förmodligen kommer du inte att ha kontakt med alla du lärde känna under ditt år men håll kontakten med så många du kan. Det är ju inte alla som har vänner i andra länder att hälsa på.

Kommentarer

1 Andrea on Aug 18th, 2010 said:

Jag tyckte det var svårare av vad jag trott.. Jag lovade alla att vi skulle skicka paket, skypa, ringa osv. Men sen när man varit hemma ett tag blir man så “inne” i livet här att det är svårt att hålla kontakten. Vissa har jag fortfarande bra kontakt med men väldigt väldigt många faller bort tyvärr.

2 Bella on Jan 13th, 2012 said:

man måste hålla kontakten!!! Alltså facebook! Ett litet meddelande hela tiden! Håll kontakten, även om det krävs lite extra tid!! Släpp inte taget om de underbara i usa!!! Åh va jag skulle ge vad som helst för att få va där igen!!

3 Amanda on Jan 23rd, 2012 said:

Är det någon som håller hontakten med sin familj och den familjen vill ha en ny student 12/13? För jag försöker hitta en egen värdfamilj.

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsFacebook Fan-Club