START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Ellen Severinsson


Ellen Severinsson photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: EF

Forumsprofil: Besök min forumo-profil

Intervju med Ellen Severinsson

Vem är du?
Jag är en tjej född 1996 som älskar att spela innebandy och lyssna på musik. Just nu går jag natur i ettan på ett gymnasium i Växjö. I juli 2013 lämnar jag lilla landet lagom och flyttar till Blackfoot i Idaho. Där kommer jag bo med min värdfamilj och gå på ett amerikanskt high school. Det kommer bli fett najs.

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Min mobil ringer sju gånger mellan halv sju och sju varje morgon för att jag ska klara av att gå upp senast tio över sju. Vid kvart i åtta halvspringer jag till skolan där jag lär mig saker och hittar på grejer med mina kära klasskamrater. När jag kommer hem blir det plugg, tid vid datorn, träning och sedan ännu mer plugg. (Det är inte så tråkigt som det låter). Dagen slutar med att jag går och lägger mig så sent att min mobil behöver ringa sju gånger för att jag ska kunna vakna dagen därpå.

Varför ska personer följa din blogg?
Man ska följa min blogg på grund av att jag kommer lägga ner mycket tid på att göra den så bra som möjligt. Jag kommer även ta mycket kort och även lägga upp filmklipp så ofta som möjligt. Sen är den väldigt fin med :D

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag var på språkresa i Brigthon, England 2011 och det var verkligen jätteroligt! Efter det berättade min mamma om att man även kan åka på utbytesår så vi började kolla runt på olika organisationer och till slut bestämde jag mig för att åka.

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Som jag sa förut var jag i England på språkresa och jag kände att jag ville se något nytt. Det blev därför USA eftersom jag aldrig varit där förut men ändå vet så mycket om det via TVn och internet. Jag valde inte regionsval eftersom jag inte ville välja bort en familj i en stat jag inte valt. Jag ville helt enkelt att EF skulle leta efter en familj till mig över hela USA och resultatet blev väldigt bra!

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Att jag inte kommer trivas och bara vill åka hem.

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Jag ser fram emot att träffa min värdfamilj, tänka på engelska, ta roliga amerikanska klasser i skolan och allmänt bara vara i USA kommer bli kul.

Vad längtar du efter just nu?
Jag längtar tills alla inlämningsuppgifter i skolan är inlämnade, till midsommar i Dalarna, åka på EF Camp men framförallt hoppa av sista flyget i Idaho!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Kött

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Midsommarafton

Svart eller Vitt?
Vitt

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Sommar eller Vinter?
Vinter

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Ellen Severinsson

Läs min blogg. Min blogg är bra.

Hakuna Matata

sponsorBesök bloggen
Ellen Severinssons blogg