START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Emma Bühring


Emma Bühring photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: STS

Forumsprofil: Besök min forumo-profil

Intervju med Emma Bühring

Vem är du?
Jag heter Emma och är 17 år. Jag bor i Stockholm och pluggar media-reklam på Jensen Norra. Jag är en glad person som gillar att vara med vänner och familj. Jag gillar att shoppa, fika och att göra massa roliga saker. Jag spenderar mycket tid i stallet då jag älskar att träna dressyr. :)

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
En vanlig dag börjar med att jag går till skolan, sen efter skolan slutar så kanske jag är med kompisar och vi shoppar, fikar, tränar eller gör nått annat roligt. Jag gillar även att fota en hel del och sitta och leka i program som Photoshop och Illustrater. Sen så tillbringar jag även en hel del tid i Stallet.  :)

Varför ska personer följa din blogg?
Jag har min blogg främst för min familj och vänner i Sverige, men självklart så vill jag inspirera andra människor att kanske åka iväg som utbytesstudent. Jag har och kommer skriva mycket om alla förberedelserna man har gjort då jag vet att många blivande utbytestudenter är intresserade av det. Jag kommer lägga upp mycket bilder, lägga upp lite filmer och skriva om allt som händer i landet där allt är möjligt. Jag vet att de också kommer passa människor som är djurintresserade då jag kommer att bo på en hästgård och hos en tjej som har hunduppfödning :)

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag var lite trött på mitt liv här hemma i Sverige och jag ville göra nått nytt. Sen så har alltid velat bo i USA. Jag älskar också utmaningar, och ett high school year är ju en perfekt utmaning :)

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag hade inget annat i huvudet än USA. Har alltid velat bo i USA, så det var inget svårt val. :)

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Att man inte kommer överrens med familjen där man ska bo, om man måste byta familj. Jag är också väldigt orolig över hemlängtan. Sen så har jag försökt att förställa mig så lite som möjligt om hur det kommer bli, för jag vill inte bli besviken. Men jag är lite rädd att jag blir besviken och tror att det inte är nått för mig. (fast allt känns super bra nu och jag är super taggad haha )

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
ÅÅåå, allt! Träffa min familj, utvecklas som person. Sen så ska det bli väldigt spännande att prova på att gå i High School, gå på prom, graduation och se ifall det verkligen är som i High School filmer! :D Jag kommer även bo på en hästgård och min host mother är dressyrtränare och har hunduppfödning så det ser jag fram emot.

Vad längtar du efter just nu?
Till USA! Vill åka nu!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Fisk

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Julafton

Svart eller Vitt?
Svart

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Sommar eller Vinter?
Sommar

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Emma Bühring

Det blir det man gör det till :)

sponsorBesök bloggen
Emma Bührings blogg