START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Fanny Sandström


Fanny Sandström photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: Explorius

Forumsprofil: Besök min forumo-profil

Intervju med Fanny Sandström

Vem är du?
Jag heter Fanny Sandström, är född 1997 i Stockholm. Bor just nu utanför staden Vasa i Finland och är en glad, målmedveten, social, positiv tjej som älskar utmaningar och spänning i livet. Har höga förväntningar på framtiden och ska bo i Cedar Springs, Michigan under mitt utbytesår.

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
En vanlig dag för mig börjar oftast med en stressig morgon, åker sedan buss i typ 30 minuter till skolan. När jag kommer hem ser jag på tvserier, pluggar, sjunger och spelar gitarr, fotograferar eller umgås med familj och vänner. Går och lägger mig allt för sent och har svårt att stiga upp nästa morgon, vilket leder till den vanliga stressiga morgonen.

Varför ska personer följa din blogg?
Jag har själv läst väldigt många utbytesbloggar under de senaste åren och själv tänker jag försöka vara en blandning av mina favoritbloggar. Jag kommer att uppdatera bloggen med både bilder och text, och även några videobloggar har jag tänkt göra. Vill försöka inspirera andra till att själva våga åka iväg för jag tror att det kommer att bli en fantastisk upplevelse som alla borde få uppleva!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
För ca. 3-4 år sedan tänkte jag åka på språkresa men när jag bläddrade igenom broschyren så gjorde dom reklam om att man kan vara utbytesstudent också och jag blev genast intresserad och började beställa hem en massa broschyrer, läsa utbytesbloggar o.s.v. och då bestämde jag mig för att det här ska jag göra.

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
USA har alltid varit självklart för mig! Jag har enda sedan jag var riktigt liten drömt om USA och att få bo där. Jag har också alltid känt mig lite amerikansk haha, har alltid försökt lära mig amerikanska och jag älskar maten, kulturen och allt som har med USA att göra så jag tror att jag kommer att stormtrivas där. Jag gjorde inget regionsval eller delstatsval för jag var för sent ute när jag “anmälde” mig till programmet men jag skulle heller inte ha gjort det om jag fick möjligheten eftersom att det är mycket mer spännande att inte veta vart man kommer och i slutändan är det ju inte stället man bor på som gör året fantastiskt utan en bra värdfamilj är ju helt klart viktigast.

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Jag är rädd för att jag ska få jättemycket hemlängtan och jag är rädd för att säga hejdå till alla nära och kära på flygplatsen (kommer nämligen att gråta massor haha), jag är rädd för att min första skoldag blir som i Mean Girls så att jag är tvungen att äta min lunch ensam på toaletten och för att jag inte ska trivas med värdfamiljen eller inte få några vänner. Som ni ser är det en hel del man är orolig för nu när det närmar sig haha.

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Allt! Jag ser framemot Soft Landing Camp i New York, att få träffa värdfamiljen, att få fira alla högtider i USA och även första skoldagen.

Vad längtar du efter just nu?
Och att sedan efter ett förhoppningsvis underbart sommarlov få lämna mitt liv här i Finland och åka till USA.

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Kött

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Julafton

Svart eller Vitt?
Vitt

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Sommar eller Vinter?
Sommar

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Fanny Sandström

Take a risk, take a chance, make a change and breakaway.

What doesn’t kill you makes you stronger everytime.

If you dream it, do it. Don’t wait for something to happen. Be fearless.

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. Especially when that time will pass you by anyway.

sponsorBesök bloggen
Fanny Sandströms blogg