START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Frida Bergström


Frida Bergström photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: Explorius

Forumsprofil: Besök min forumo-profil

Intervju med Frida Bergström

Vem är du?
Jag är en tjej på snart 18 sommrar som bor uppe i kära Umeå, jag pluggar på ekonomiprogrammet och har snart klarat av andra året:) På min fritid så spelar jag antingen innebandy eller tittar på innebandy, spenderar tid med världensbästa vänner och allmänt njuter av livet ur ett sådant glatt perspektiv som möjligt. Till sommaren kommer jag bege mig mot USA och närmare bestämt Arizona för ett, förhoppningsvis, kickass år!

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Jag börjar ofta min morgon med en hel del snoozande följt av stress, även fast jag typ alltid har sovmorgon, tar cykeln till skolan som jag faktiskt verkligen inte hatar, min klass är den bästa och kommer sakna er så mycket. Efter skolan så är det ofta jobb eller träning på schemat, med en hel del plugg på det. Om inte så är det mina vänner som står högst upp på listan:) Sedan blir det alltid ett eller annat Vänner avsnitt innan sovdags!

Varför ska personer följa din blogg?
För att jag verkligen ska försöka göra min blogg så intressant som möjligt, jag har läst ungefär alla bloggar som skrivits sedan fyra år tillbaka och vet därför vad som är roligt att läsa. Sedan så kommer det vara mitt projektarbete att driva den här bloggen så därför måste jag ju alltså uppdatera mycket under mitt år:) Jag hoppas att de som läser tycker att jag har en bra syn på livet och vill därför fortsätta!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Oj, bra fråga faktiskt. Som jag kommer ihåg det så var det min bästa kompis kusin som åkte iväg och därefter så kollade jag och hon runt på internet. Sedan för kanske tre år sedan blev jag absolut besatt och mina föräldrar har fått höra ett och annat genom tiderna om detta år, som sedan länge varit bestämt i mitt huvud. Därför känns det så himla overkligt nu när jag så länge varit inställd på det och läst så många bloggar om avgångar och hemskomster och så åker jag själv om mindre än två månader.

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag har faktiskt aldrig ens övervägt något annat land, det var som självklart enda från ca 10 års ålder. Jag sa alltid till min mamma att jag var född i fel land, att jag egentligen var en amerikan. När det kommer till regionsval vet jag inte hur många timmar jag satt i 15 års ålder för att kolla runt vilka stater jag skulle önska, kunde dock aldrig bestämma mig. Arizona har dock ironiskt nog alltid varit bland de främsta:) Men när det väl kom till kritan så valde jag att inte önska, familjen är så mycket viktigare!

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
På riktigt så har jag inte känt av någon rädsla, eller nervositet för den delen än. Jag tror att jag varit inställd på det här så länge att det känns väldigt naturligt och bara så himla rätt! Fast lite nervös är jag nog för att åka från Umeå helt själv, säga hejdå till alla kära sedan sätta sig själv på ett plan från Umeå till Sthlm, oj vad folk kommer tycka jag är konstig när jag kommer sitta där och gråta som ett litet barn helt själv.

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Är jag töntig om jag säger allt? Men lite så känns det faktiskt.

Vad längtar du efter just nu?
Jag har så himla mycket kul som händer i mitt liv just nu så längtar till så mycket. Men självklart kan inget ställa sig mot USA så det är den 25:e juli som min nedräkningsapp är inställd på :D

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Kött

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Julafton

Svart eller Vitt?
Svart

Morgon eller kvällsperson?
Inget

Sommar eller Vinter?
Sommar

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Frida Bergström

Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också.

sponsorBesök bloggen
Frida Bergströms blogg