START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Klara Kjellström


Klara Kjellström photo Utbytesår: 2012-13
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: Explorius

Forumsprofil: Besök min forumo-profil

Intervju med Klara Kjellström

Vem är du?
Jag är en glad tjej född 1995. Jag bor i en förort till Stockholm och har drömt om att få åka som utbytesstudent super länge! Jag spelar fotboll, går på Södra Latins Gymnasium och jobbar på en lokal pizzeria. När jag inte gör något av dessa älskar jag att umgås med vänner och familj. Jag tycker om att fotta, shoppa, fika, sporta, mysa och en massa andra saker!

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Jag vaknar på morgonen, klär på mig, äter frukost, fixar i tvättstugan coh går till bussen. Sedan tar jag bussen till fruängen och tunnelbanan till Slussen. Går en liten bit till skolan, där jag spenderar det mesta av min dag. Efter skolan kanske jag är kvar och umgås med vänner, eller åker hem och tränar. Sedan äter jag middag, myser lite hemma och går och lägger mig.

Varför ska personer följa din blogg?
Personer borde läsa min blogg för att jag tycker om att ta bilder med min systemkamera så det finns fina bilder, jag tycker om att hålla på med bloggdesign så min blogg brukar se ganska bra ut och så skriver jag lagom långa inlägg som är ganska roliga att läsa.

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Min pappa frågade mig för en herrans massa år sedan ifall jag ville åka till USA på ett utbytesår, och jag sa självklart ja. Jag vill åka som utbytesstudent för att växa som person, blir mer självständig, få nya minnen och uppleva helt nya saker, och självklart vill jag kunna prata engelska helt flytande!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Att välja USA var självklart för mig, det handlar mest om att jag vill uppleva allt som har med High School att göra eftersom det finns så mycket filmer och serier som handlar om det. Jag vill också leva i det stora landet där lagom är alldeles för lite! Jag valde varken delstatsval eller regionsval eftersom att jag inte vill begränsa mig och det kan finnas familjer som passar mig bättre i andra delstater än de man väljer.

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Jag är mest rädd för att jag inte ska våga prata med människor, eller att jag får en dålig värdfamilj. Jag tror dock att det kommer vara ganska lätt för mig att prata så fort någon annan börjar prata med mig och de flesta utbytesstudenter får en bra värdfamilj!

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Jag längtar till soft landing camp, att få träffa min värdfamilj, att få amerikanska vänner, att gå på walmart, victoria’s secret, få prata engelska och massa fler saker!

Vad längtar du efter just nu?
Just nu längtar jag efter dagen jag åker till Arlanda och sätter mig på planet med en massa andra utbytestudenter. Det kommer vara riktigt jobbigt att lämna min familj men jag tror också jag kommer vara väldigt uppspelt över att min dröm faktiskt händer på riktigt.

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Glass

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Michael Jacksson

Fotboll eller Amerikansk football?
Fotboll!

Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

Morgon eller kvällsperson?
Morgonperson

Windows eller Mac?
Mac

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Hamburgare

CommentsKloka ord från Klara Kjellström

Lev, skratta, älska! Var lycklig med det du har istället för olycklig på grund av det du inte har.

sponsorBesök bloggen
Klara Kjellströms blogg