START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Lina Eriksson


Lina Eriksson photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: STS

Intervju med Lina Eriksson

Vem är du?
Jag en en glad tjej på 17 år som älskar utmaningar och äventyr. Jag bor i Stockholm med min familj och älskar att umgås med vänner, sjunga, fota, dansa och bara njuta av livet. Dansen är och har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag började jag dansa som fyraåring och har sedan 5 års ålder dansat på samma dansskola som jag nu även tävlar för. Den 1:a augusti åker jag iväg till New York för att sedan åka vidare till Dickinson, Texas för mitt utbytesår som utöver allt annat kul kommer innehålla mycket dans då min värdfamilj äger en dansskola!!

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Just precis nu är de ju sommarlov men en vardag när de är skola så stiger jag motvilligt upp på morgonen. Jag gör i ordning nåt att äta och fixar mig för att sedan åka till skolan. Efter skolan åker jag hem och pluggar eller i bästa fall fikar med vänner. Sen äter jag antagligen middag för att sedan åka på dansträning.
Men nu när de är lov så chillar jag mest med vänner och njuter av de jag gillar bäst!!

Varför ska personer följa din blogg?
För de första älskar jag att fota så de kommer finnas minst en bild till varje inlägg, för en bild är ju alltid trevligt. För de andra så har jag bloggat ett tag nu och har liksom en rutin i att uppdatera så uppdateringen kommer vara awesome!! Och för de tredje så kommer jag ha ett sjukt najs äventyr med mycket kul och det skulle vara roligt att få dela med mig av de med så många som möjligt!!  Plus att jag kommer ha så mycket spännande att skriva om som förhoppningsvis kan inspirera andra!!!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag vet inte riktigt vad som va de avgörande, det finns ju så många orsaker!! Jag vill uppleva USA och leva i en ny kultur, utmana mig själv och leva drömmen. Gå high school, uppleva alla aktiviteter!! Få testa på något nytt och skaffa vänner på andra sidan jorden. Det finns så många anledningar!!!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Egentligen var nog USA redan från början ganska självklart, USA är liksom definitionen av utbytesår för mig. 

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Min största rädsla just nu är att säga hejdå till alla vänner och till familjen!! Usch!! Och att då att veta att man inte får träffa dem på ett år, helt sjukt!! 

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Jag ser mest fram emot att få lära känna min värdfamilj och att få dansa på deras dansskola och lära känna alla människor där!! Men sen även att gå på high school och uppleva allt de amerikanska!!

Vad längtar du efter just nu?
Just nu längar jag efter att först och främst få utnyttja lovet till max, men sen såklart till att komma iväg!! Att få åka till New York på förberedelseläger och sen åka iväg och träffa familjen!! Sen längtar jag såklart till att shoppa lol!!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Fisk

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Julafton

Svart eller Vitt?
Vitt

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Sommar eller Vinter?
Sommar

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Lina Eriksson

In the end we only regret the chances we didn´t take

If your dreams don´t scare you, they aren´t big enough

sponsorBesök bloggen
Lina Erikssons blogg