START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Lina Molin


Lina Molin photo Utbytesår: 2011-12
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: EF

Intervju med Lina Molin

Vem är du?
Jag heter Lina Molin, jag är en tjej som snart fyller 16 år och bor i Stockholms förort, Sollentuna! Jag är en väldigt glad person som gillar att prata och att allmänt ha kul. Jag ÄLSKAR musik, volleyboll och såklart att vara med min fina familj och vänner. Jag gillar att pröva nya saker, och är väldigt öppen för allt nytt och främmande. Nu i sommar ska jag flytta till Nevada, Las Vegas och stanna cirka ett år.

Hur ser en vanlig dag ut för dig just nu?
Just nu är dagarna fyllda med sol för det mesta, och mycket resor lite här och var i Sverige. Jag försöker att utnyttja och njuta av varje sekund nu innan jag åker till USA. Jag försöker att se till att vara med familj lika mycket som jag är med mina vänner. Annars när det inte är sommarlov eller förberedelser inför min resa så är jag väl som många andra. Utöver skolan så är jag med mina vänner och vi kan hitta på allt möjligt och gör massa roliga och mysa saker tillsammans. Sen är jag mycket med min familj, som ofta är öppna till att umgås ibland på helger och så.

Varför ska personer följa din blogg?
Min blogg är avsedd mest till mina Svenska vänner och familj som kan läsa om det jag upplever och mina dagar i USA. Men också till vännerna jag (förhoppningsvis) kommer få i USA. Andra männsikor ska följa min blogg för att bli inspirerade, men också roade av mitt äventyr och vad jag tycker och tänker kring allt omkring mig.

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag ser inte något negativt med att välja USA. USA är ett så mångkulturellt land, med ett väldigt öppet och trevligt folk. De gillar att dela med sig av sin kultur, och det tycker jag är viktigt när man åker som utbytesstudent. Sen vill jag såklart ta del i ”The high school spirit”.

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Första dagen i skolan, absolut! Hur kommer folk vara gentemot mig? det vara mycekt grupperingar? Isåfall i vilken grupp hamnar jag? Vart ska man sitta första dagen i skolmatsalen. Väldigt töntiga rädslor, allt ordnar sig nog tillslut!

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Att träffa och lära känna min nya familj, att uppleva Las Vegas, att få vänner och att gå i en skola med ett helt annat system, att uppleva nya saker, att vara med på nya traditioner och högtider.  ALLT!

Vad längtar du efter just nu?
Pirret i magen när jag sitter där på flyget till USA. Allt kommer vara så nytt och spännande!

Kommentarer

1 Lydia Heinevik on Oct 29th, 2011 said:
Hej Lina! Såg på hemsidan att du är i USA nu och att du åker med EF. Jag har precis skickat in alla papper till EF så nu är jag på banan inför ett utbytesår nästa höst! Jag har en fråga som jag vore tacksam om du kunde svara på, var det värt att åka på förberedelselägret? Var det roligt och gav det något? Det vore jättesnällt om du kunde svara på detta! hoppas du har det bra! kram
Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Glass

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Michael Jacksson

Fotboll eller Amerikansk football?
Fotboll

Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Windows eller Mac?
Mac

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Sushi

CommentsKloka ord från Lina Molin

Hellre ångra det man gjort, än att ångra att man aldrig gjorde det.

Efter regn kommer solsken.

sponsorBesök bloggen
Lina Molins blogg