START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Louise Hemvik


Louise Hemvik photo Utbytesår: 2012-13
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: STS

Intervju med Louise Hemvik

Vem är du?
Jag heter Louise och är 18 år, bor i den underbara staden Göteborg och går på Polhemsgymnasiet där jag läser linjen Industriell Design. När jag inte går i skolan eller pluggar spenderar jag mycket tid på fotbollsplanen med mitt underbara lag och gör roliga och minnesvärda saker med mina fina vänner.

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Vaknar vid 6-tiden, äter frukost och gör mig ordning för sedan springa till bussen. I skolan har jag roligt med mina underbara klasskompisar, äter en god lunch ute på kajen och sliter på lektionerna. Efter skolan försöker jag göra mina läxor innan jag gör något annat (men lyckas dock inte alltid med det, haha). Efter det bär det av mot fotbollsplanen där jag spenderar ca 2 timmar, hem igen och myser med familjen.

Varför ska personer följa din blogg?
För att jag kommer detaljrikt beskriva hur livet som utbytesstudent är, jag tar många foton och gillar att uppdatera ofta. Jag vill inspirera andra till att göra livets resa och jag vill att andra ska kunna ta del av förhoppningsvis mitt bästa år!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag har alltid velat göra en resa som utbytesstudent så länge jag kan minnas. Jag vill uppleva en annan kultur, leva “high school-livet” och skaffa nya vänner. Alltså uppleva en helt ny värld!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag har egentligen aldrig riktigt funderat, jag visste att jag ville till USA och så blev det också! Jag gjorde aldrig något delstatsval för jag vet själv inte vart jag vill bo samtidigt som jag tror att det är familjen som spelar störst roll för hur året blir och inte stället man kommer till.

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Det jag tänker mest på just nu är att jag inte kommer få min familj för ens typ tre dagar innan jag åker. Det skulle vara mardrömmen…

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Det är svårt att bestämma för jag ser verkligen fram emot allt! Skolan, vänner, familjen, stället, sporterna, ja som sagt det mesta!

Vad längtar du efter just nu?
Just nu vill jag veta min placering. Vart jag ska bo och hur familjen ser ut! Självklart också att få åka iväg, jag längtar tills jag står där på flygplatsen och ska checka in för att sedan bege mig på mitt livs resa!

 

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Glass

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Madonna

Fotboll eller Amerikansk football?
Fotboll

Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

Morgon eller kvällsperson?
båda!!

Windows eller Mac?
Mac

Snö eller strand?
Snö

Hamburgare eller sushi?
Sushi

CommentsKloka ord från Louise Hemvik

The world is a book and he who stays at home reads only one page.

sponsorBesök bloggen
Louise Hemviks blogg