START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Louise Larsson


Louise Larsson photo Utbytesår: 2011-12
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: EF

Forumsprofil: Besök min forumo-profil

Intervju med Louise Larsson

Vem är du? :)
Ja, Louise heter jag, 17 år. Jag själv, och jag tror absolut mina kompisar skulle beskriva mig som världens galnaste och gladaste person. Är oftast inte rädd för att göra nya saker och vill helst prova på allt som går här i världen. När jag var liten var min dröm att bli astronaut, men nu är min dröm att bli ambulanssjuksköterska. Jag går första året på omvårdnadsprogrammet och där trivs jag hur bra som helst. 

Hur ser en vanlig dag ut för dig just nu?
En skoldag för mig ser väl nästa precis ut som alla andras skoldagar gör. Jag vaknar runt 6 halv 7. Fixar mig och äter frukost. Sen sätter jag mig på en buss till skola som börjar halv 9. Träffar mina underbara klasskompisar och sedan är lektionerna igång. Slutar runt 2 varje dag, vilket är jätteskönt. Åker antagligen hem, eller så är jag kvar i stan och kanske fikar med några kompisar. Sedan tar jag bussen hem igen och kanske pluggar, kollar på tv, sitter vid datorn, bakar, eller gör nått annat som jag inte kan komma på nu.

På en helgdag sover jag mycket längre, sedan åker jag och jobbar. Sedan på kvällen träffar jag mina kompisar. Vi gör allt från att bara ligga och kolla på film hemma hos någon till att vara på någon fest.

Varför ska personer följa din blogg?
Följ min blogg om du vill läsa en blivande utbytesstudents vardag. Mina förväntningar och alla förberedelser. Jag försöker bjuda på så mycket bilder som möjligt också! Om du inte vill ha den typiska modebloggen, ska du absolut läsa min!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Min systers kompis var iväg till Australien som utbytesstudent, men då visste jag inte så mycket var det egentligen var, men det lät jätteintressant. Sen började jag läsa massa utbytesbloggar som var i USA. Och det var nog på det sätter jag kom på att jag verkligen skulle åka! Det lät så sjukt spännande. Jag kommer till och med ihåg dagen jag berättade för mamma och pappa, det känns som att det var igår!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
USA var en självklarhet att åka till. Att uppleva en riktig High school var det som lockade mest. Jag gjorde delstatsval, Arizona, Kalifornien och Florida, mest för att jag ville ha varmt och så annorlunda från Sverige som möjligt. Men EF ändrade regler och nu har jag inget delstatsval. På ett sätt tycker jag att det är mycket mer spännande att inte ha någon delstatsval. Så jag är faktiskt glad att jag inte har nån J

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Oj, det jag är mest rädd för är att jag inte kommer trivs ihop med min värdfamilj och att jag kommer få problem med att byta. Annars så har jag inte så mycket rädslor just nu, men det kommer komma, jag lovar!

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
ALLT, precis allt. Träffa min värdfamilj, skola, få kompis, uppleva amerikanska kulturen osv! Och så ser jag jättemycket fram emot EF Campet!

Vad längtar du efter just nu?
Få min placering, som jag tror alla längtar efter just nu. Men något utanför utbytesfronten så måste det vara sommaren. Jag vill ha värme!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Choklad lätt!

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Madonna

Fotboll eller Amerikansk football?
Fotboll

Coca Cola eller Fanta?
coca cola, älskar det

Morgon eller kvällsperson?
kvällsperson

Windows eller Mac?
Windows

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Hamburgare

CommentsKloka ord från Louise Larsson

Våga och vilja tycker jag är riktigt bra ord. Man måste våga och vilja för att nå sina mål, gör man det så når man dom!

sponsorBesök bloggen
Louise Larssons blogg