START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Madelen Johansson


Madelen Johansson photo Utbytesår: 2011-12
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: Explorius

Intervju med Madelen Johansson

Vem är du? :)
Jag är en väldigt glad och spontan tjej, som älskar allt vad äventyr heter. Jag är ryttare och cheerleader, men cheerleadingen är verkligen det jag brinner för. Jag älskar också mode, så att få gå på New York Fashion week vore ju inte helt fel!

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
07.20 lyfter jag mig tungt ur sängen, och ca 40 min senare sitter jag (lat som jag är) i bilen med mamma på väg till skolan, går där till ca 15.00, då jag tar cykeln hem och tar något att äta. Sedan, ca 2 h senare beger jag mig mot bussen som ska ta mig in till grannstaden Skövde där en 2,5h cheerleadingträning väntar! Sedan kommer pappa och hämtar mig (eftersom busstiderna är så fruktansvärt dåliga på kvällen!) och vi åker hem och kollar på något mysigt program, duschar och äter innan jag går och lägger mig! :)

Varför ska personer följa din blogg?
Eftersom jag inte bara skriver om förberedelserna om mitt utbytesår (som många andra gör), utan jag också skriver om mitt liv just nu! Uppdaterar oftast flera gånger dagligen, om cheerleading, roliga grejer, ja, allt! Brukar heller aldrig lägga upp ett inlägg utan bilder! Blir så himla tråkigt och tomt utan bilder, tycker jag själv, så gör inte det misstaget ;)

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Ja, 2004 (tror jag det var?) åkte min äldsta syster på ett utbytesår till Frankrke, och jag vblev så fruktansvärt avundsjuk! Dessutom älskar jag att åka ut och resa, ett av mina största intressen! Har länge funderat på att åka på språkresa bara, men tyckte hela tiden att 3 veckor verkade som en så kort tid! Bestämde mig då för att ett utbytesår var perfekt!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Ja, eftersom jag är cheerleader kändes det ganska självklart. USA har alltid intresserat mig, dessutom har jag en kompis som är i USA nu! Jag älskar också alla dessa High School-filmer, och de gjorde ju bara så att jag ville till USA ännu mer! Jag är en USA-tjej helt enkelt!
Jag anmälde mig lite för sent för att kunna göra regionsval, men om jag hade varit igång lite tidigare hade jag velat välja North/South Carolina och Georgia :) Jag ville ha ett klimat som var varmare än Sverige, men Arizona och Texas kändes lite för varmt :)

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Gud, jag är inte van vid att vara rädd, är typ mest rädd för att jag ska glömma något hemma! Och att jag inte ska trivas i familjen, men det är ju de flesta lite smårädda för. Den rädslan är inte så jättestor, jag brukar vara bra på att anpassa mig ;)

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Oj, alla småsaker som är så typiskt amerikanskt! Typ de röda plastmugggarna, de gula skolbussarna, den amerikanska cheerleadingen, den billiga shoppingen, Soft Landing Camp-et i New York, ja allt!

Vad längtar du efter just nu?
Att få komma iväg, definitivt! Jag har utbytesmania just nu, sitter och kollar runt på massa olika bloggar och håller på!
Men känslan när vi flyger in över New York city, Frihetsgudinnan osv, jag längtar så sjukt mycket!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Choklad

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Michael Jacksson

Fotboll eller Amerikansk football?
Amerikansk football

Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Windows eller Mac?
Windows

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Hamburgare

Cheerleading eller dans?
CHEERLEADER!

CommentsKloka ord från Madelen Johansson

life is a game, cheerleading is serious!

Liket lever! Eeh, jag menar, Livet leker!

sponsorBesök bloggen
Madelen Johanssons blogg