START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Sara Eng


Sara Eng photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: STS

Intervju med Sara Eng

Vem är du?
En glad och positiv tjej på snart 17 år som bor i Stockholm. Går musik/sång på kulturama gymnasium. Älskar inredning, serier, att sjunga, musik, att resa och mycket mer.

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Eftersom jag har sommarlov så ser det väl ut som många andras dagar. Sover, umgås mer vänner, bakar, går på bio, tränar, har picknickar och tar det bara lugnt. Det är olika varje dag och det är otroligt härligt!

Varför ska personer följa din blogg?
Jag tror att jag kan inspirera folk med min resa till USA, även om det finns så många andra som också åker. Jag tror att det kan vara roligt att läsa om en svennes liv i ett helt annat land där man måste försöka anpassa sig till allt och alla.

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag tror att det var för att jag har två kompisar som är iväg detta år och då blev jag lite mer nyfiken. Jag ville först inte åka för att jag trivs så himla bra i min klass men insåg till sist att det här är en once-in-a-lifetime-experience och bestämde mig trots allt för att åka.

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
USA har alltid varit “it” för mig. Jag är en person som älskar att leva mig in i saker. Speciellt filmer. Jag vill ha ett liv som i en film och jag känner att USA lever upp till det, oavsett var man hamnar(tror jag). Jag har varit i USA två gånger tidigare också och jag bara älskar det, verkligen älskar det. Jag har länge önskat att jag vore amerikanare från början.

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Att lämna min familj bakom. Jag får ofta upp scener i huvudet av vad som kan hända här hemma medan jag är utomlands och lever livet och det känns inte rättvist, då vill jag bara krypa ihop i mammas famn och gråta. Jag är jätterädd att något hemskt ska hända mina närmaste.

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
High School. Eller egentligen allt, men high school är något man ser i filmer och på TV så ofta och det kommer bli så coolt att få leva det livet tror jag. Människorna sägs ju också vara så utåtriktade och trevliga så det blir kul också!

Vad längtar du efter just nu?
Tills jag åker såklart! Eller helst vill jag veta vart jag hamnar innan jag åker hehe. Men jag ska på förberedelsekurs i New York en vecka innan också och det ska blir jättekul då det blir min första visit i New York som jag länge har velat åka till!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Kött

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Midsommarafton

Svart eller Vitt?
Vitt

Morgon eller kvällsperson?
Morgonperson

Sommar eller Vinter?
Sommar

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Sara Eng

Put your faith in what you most believe in

sponsorBesök bloggen
Sara Engs blogg