START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Tove Andersson


Tove Andersson photo Utbytesår: 2011-12
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: STS

Intervju med Tove Andersson

Vem är du? :)
Mitt namn är Tove Andersson och jag är 17 år! Jag bor i den lilla staden Ängelholm, Skåne. Jag tycker om att umgås med mina vänner, vara med min familj och vara på stranden/stan! Mina föräldrar är skilda så jag flyttar emellan dem. Jag har två systrar, Caroline och Thea. Caroline bor i Stockholm och Thea flyttar med mig mellan våra föräldrar. Jag älskar djur, att resa och upptäcka nya saker! Jag har precis läst klart första året på gymnasiet och till hösten ska jag åka till USA som utbytesstudent till Shreveport, Louisiana! Jag ska bo hos en stor familj som har 4 barn, de är trillingar (Brin, William och Rachel) och en stora syster, Alexandra. Alla barnen går på collage, men trots det blir jag inte ensam utan jag ska bo med en utbytesstudent från Spanien! Hon är 2 år yngre än mig och heter Edurne!

Hur ser en vanlig dag ut för dig just nu?
Eftersom det är sommarlov ser det annorlunda ut från dag till dag! Men dagen börjar väl alltid med att jag går upp och äter frukost, ibland går jag ut och går en runda eller springer en runda. Sedan kommer jag hem och duschar, sen åker jag till stan/stranden och träffar mina vänner eller umgås med min pojkvän. Sen på kvällen är jag antingen hemma eller umgås med mina vänner/min pojkvän :) Kanske grillar på stranden, umgås i parken eller något liknande.

Varför ska personer följa din blogg?
Personer som själva vill bli utbytesstudenter kan få tips och råd av mig. Kanske kan de få en bättre bild om hur det är att vara utbytesstudent. Jag hade själv mycket hjälp av utbytesstudent bloggar så därför har jag själv valt att starta en blogg. Har även startat det för att mina vänner och min familj vill att jag ska ha en blogg och sen kan det vara ett bra minne!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag och en gammal kompis satt och snackade en kväll och då berättade han att han skulle över till USA ett år och jag blev helt till mig för jag har alltid velat gå på High School så då bestämde jag mig för att jag också skulle åka och nu två år senare ska jag åka:D

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag hade bestämt mig för USA före jag hade bestämt att jag ville åka som utbytesstudent. För mig var det ett självklart val att åka till usa, jag har varit där innan och har alltid drömt om att få uppleva High school! Jag valde California, Georgia och South Carolina eftersom jag ville uppleva värme året runt!

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Jag har inga rädslor, i alla fall inte ännu…

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
ALLT, High School, kulturen, högtiderna, få nya vänner m.m.

Vad längtar du efter just nu?
Ingenting, försöker att leva i nuet och inte längta för mycket till USA. Jag vet om att om jag inte njuter av det kommer jag ångra mig att jag inte tog vara på den sista tiden med familj/vänner!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Choklad

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Madonna

Fotboll eller Amerikansk football?
Fotboll

Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Windows eller Mac?
Mac

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Hamburgare

CommentsKloka ord från Tove Andersson

I’m not telling you it’s going to be easy, I’m telling you it’s going to be worht it.

sponsorBesök bloggen
Tove Anderssons blogg