START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Tyra Drakenberg


Tyra Drakenberg photo Utbytesår: 2013-2014
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: YFU

Intervju med Tyra Drakenberg

Vem är du?
Tyra. Född 96. Stockholm. Om några veckor går jag ut 1an på min underbara skola här i Stockholm och i augusti är det dags för mig att bege mig mot Nebraska på mitt livs hittills största ävenTyr(a).

Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Just nu leker livet kan man säga. Plugget har börjat avta och spenderar därför så mycket tid jag bara kan med alla mina fina vänner som jag kommer sakna något brutalt när jag åker i höst. Förutom att vara med vänner gillar jag att träna, äta, sova och lyssna på musik.

Varför ska personer följa din blogg?
Folk ska följa min blogg för att mitt år antagligen kommer vara väldigt annorlunda från andra utbytesår. Inte många som får spendera ett år på en gård med hästar, eller hur? Dessutom älskar jag att skriva och det är alltid kul med respons på det man gör. Jag vill också inspirera andra att våga åka, då jag vet att det här kommande året antagligen kommer bli det svåraste men också bästa jag gjort i hela mitt liv. Så följ med på min resa!

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag har så länge jag kan minnas velat åka som utbytesstudent. Jag vet, lite cheesy men så är det. Det har helt enkelt varit en dröm jag har haft länge, att göra något helt nytt och samtidigt prata mitt favoritspråk dygnet runt.

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag älskar USA och det var ett givet val. Om jag gjorde regionsval; nej det gjorde jag inte. Jag var otroligt tydlig i min ansökan om att jag i princip var öppen till allt (okej inte precis allt men nästan). Det ända som egentligen betyder någonting är att du blir matchad med en familj som passar dig, sen var det är någonstans spelar faktiskt inte så stor roll tycker jag!

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Att jag kommer bli tjock. Haha, nej men helt seriöst, lite rädd är man ju. Sen kanske att jag kommer bli forever alone och ingen kommer vilja vara med mig för att jag är för konstig eller något. Men jag vill inte oroa mig för mycket, allt löser sig.

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Förändringen i helhet. Kan inte peka ut en sak, det är så mycket jag ser fram emot. Språket, de nya människorna jag kommer möta, stå på mina egna ben och vara tvungen att lita på mig själv, göra saker jag aldrig gjort förut, high school, lära mig rida, träffa min värdfamilj. ALLT.

Vad längtar du efter just nu?
När jag landar i USA och träffar min värdfamilj.

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

London eller New York?
New York

Kött eller Fisk?
Kött

Jeans eller Mjukisbyxor?
Jeans

Midsommarafton eller Julafton?
Julafton

Svart eller Vitt?
Svart

Morgon eller kvällsperson?
Kvällsperson

Sommar eller Vinter?
Sommar

Stad eller Landsbygd?
Stad

CommentsKloka ord från Tyra Drakenberg

Efter regn kommer solsken.

sponsorBesök bloggen
Tyra Drakenbergs blogg