START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Victoria Snekkenes


Victoria Snekkenes photo Utbytesår: 2011-12
Utbytesland: USA USA flagga
Organisation: EF

Intervju med Victoria Snekkenes

Vem är du? :)
Jag heter Victoria, jag är en 17-årig positiv tjej som bor strax utanför Stockholm. Jag älskar sommar, att sjunga och att sporta. Jag är för det mesta glad och älskar att testa nya saker. Jag älskar att resa och se världen, därför bestämde jag mig för att flytta till USA för ett år. Jag tror verkligen det kommer bli mitt livs äventyr.

Varför ska personer följa din blogg?
Jag kommer skriva om mina tankar kring allting och hur det är att bo i USA och plugga på ett amerikanskt high school. Jag kommer också att skriva om allt kul jag hittar på med nya vänner och min värdfamilj som verkar helt underbar! Jag har tänk uppdatera mycket och lägga upp bilder, så alla som är intresserade av att läsa om mitt äventyr i Austin, Texas kan läsa min blogg :)

Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag ville ut i världen på egen hand, flytta till ett land där jag inte är bekant med någonting. Det känns som ett riktigt äventyr! Sen ville jag såklart uppleva det typiskt amerikanska vardagslivet och high scool. Jag vill också uppleva massa nya saker vilket jag är säker på att jag kommer göra under mitt år i USA!

Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?
Jag valde USA eftersom det verkar vara ett superhäftigt land och det var just den kulturen jag ville uppleva. Jag älskar värme och hav så jag önskade delstaterna Kalifornien, Arizona och Texas.

Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Jag känner inga direkta rädslor, jag tror att med en positiv inställning och en öppen attityd kan allt bli riktigt bra och kul! Allt blir vad man gör det till. Jag har också hamnat i en värdfamilj som jag klickar jättebra med så jag känner mig så trygg. Förut var att hamna i en dålig värdfamilj min största rädsla.

Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Att få uppleva allt typiskt amerikanskt som man tidigare bara sett på film. Jag ser också fram emot att få träffa alla nya människor och prata engelska hela dagarna. Det ska bli kul att se hur fort man snappar upp språket och om man faktiskt börjar tänka och drömma på engelska!

Vad längtar du efter just nu?
Jag längtar jättemycket efter att få träffa min värdfamilj och ta del av deras vardagsliv och traditioner! Sen ser jag fram emot dagen då jag åker, att åka ut till Arlanda, gå genom tullen och sen vara helt på egen hand på väg ut i världen!

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.
Latest news8 snabba frågor & svar

Choklad eller glass?
Choklad

Politik eller sport?
Sport

Michael Jacksson eller Madonna?
Michael Jacksson

Fotboll eller Amerikansk football?
Amerikansk football

Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

Morgon eller kvällsperson?
Morgon

Windows eller Mac?
Windows

Snö eller strand?
Strand

Hamburgare eller Sushi?
Hamburgare

CommentsKloka ord från Victoria Snekkenes

Att våga är att förlora fotfästet för en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv.” och “Fyll inte livet med år utan åren med liv.” och “Never give up something that makes you smile.

sponsorBesök bloggen
Victoria Snekkeness blogg