EF
START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Därför ska du välja EF

Education First

Våra utbytesprogram är kända för kvalitet, personlig service och trygghet. Med ett nätverk av över 31,000 anställda världen över och lokala EF-kontor i samtliga värdländer kommer EF-medarbetare alltid att finnas nära dig som utbytesstudent. Vår närvaro i världen betyder att du reser tryggt och får hög service. Över 100,000 studenter har åkt utomlands med EF High School Year. Här är några anledningar till varför de har valt EF - Läs här.

Hur du ansöker

Beställ en broschyr

Ansök online via vår hemsida eller skicka in blanketten som du hittar längst bak i broschyren till oss. Vi kommer då att bjuda in dig och dina föräldrar på en icke-bindande intervju där vi berättar mer om programmet. Vi rekommenderar att du ansöker tidigt då vi har ett begränsat antal platser. Läs mer här

Beställ gärna en broschyr från EF High School Year. Det är självklart gratis och utan förbindelser. Beställ här

Välj ditt värdland


USAs flaggaUSA Storbritanniens flaggaStorbritannien Irlands flaggaIrland

EF Studentberättelse

Caroline Lindén från Stockholm reste till Connecticut, USA, med EF High School Year. Skolan hon gick i hade, enligt Caroline, en fantastisk ”high school spirit” och hon spelade både tennis och fotboll. Under året besökte hon New York och andra spännande plaster tillsammans med sin värdfamilj, som hade tre katter, tre hundar och en häst.

EF Caroline

– Att åka på ett utbytesår lärde mig otroligt mycket, inte bara om USA och kulturen där, utan om mig själv. Att ha spenderat ett år i en ny miljö och veta att jag har klarat av det har stärkt mig otroligt mycket som person, säger Caroline. Läs mer om hennes high school-år här

EF

Vilka är våra värdfamiljer

Alla våra värdfamiljer är unika, precis som att din familj hemma är unik. Vissa familjer består av två föräldrar med barn, andra har kanske inga barn hemma. Din värdfamilj kanske är med på olika aktiviteter i samhället som du kan få vara med på. Medan du lär känna din värdfamilj kommer du att få prova nya saker, ha massor av kul och växa som person.

CSIETCSIETCSIET EF stödjer Mentor, som arbetar för att förebygga våld och droger bland ungdomar
Latest news EF nyheter
sponsorKontaktinformation

EF High School Year

Adress: EF High School Year
Box 5761
Strandvägen 13B
114 87 Stockholm
Sverige
Telefon: 0200 - 87 00 00
E-mail: highschoolyear.se@ef.com
Hemsida: Besök EF High School Year hemsida
CommentsFacebook
YoutubeEF Youtube-klipp