START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Europa

EruopaYFU kan idag erbjuda utbyten till 10 europeiska länder. Om du väljer att åka på ditt utbytesår till ett land i Europa som är med i EU så får du dessutom behålla ditt studiemedel från Sverige. Det finns oerhört mycket kultur och natur i Europa som vi svenskar inte har tagit del av, ta chansen och läs ett år i alperna, på den franska landsbygden eller varför inte studera musik i Ungern? Som utbytesstudent i Europa kommer du också få chansen att delta i ett läger Young European Seminar med olika teman varje år, tillsammans med alla andra studenter som varit någonstans i Europa på sitt utbytesår.

Belgiens flaggaBelgien Estlands flaggaEstland Frankrikes flaggaFrankrike
Nederländernas flaggaNederländerna Österrikes flaggaÖsterrike Schweitz flaggaSchweiz
Tysklands flaggaTyskland Ungerns flaggaUngern Rumänien
Finland
Latinamerika

LatinamerikaYFU kan idag erbjuda utbyte med sex olika länder i Sydamerika. Du kan lära dig spanska eller portugisiska samtidigt som du förbättrar din engelska. I en globaliserad värld blir det allt viktigare att kunna flera språk, så varför inte ta chansen att lära dig ett till! I Latinamerika får du uppleva en kultur som verkligen skiljer sig från den svenska kulturen och dess vanor. Här finner du även otrolig natur: Anderna, glaciärer, Pampas och Eldslandet, men också tropisk värme, regnskogar och vattenfall.

Argentinas flaggaArgentina Brasiliens flaggaBrasilien Uruguays flaggaUruguay
Chiles flaggaChile Mexikos flaggaMexiko Ecuadors flaggaEcuador
Nordamerika

NordamerikaYFU erbjuder utbytesstudier i USA, det stora landet i väster. Det var här YFU startades 1951 och traditionerna är många och långa. Ursprunget att gå ett år på High School finns kvar, även om den amerikanska kulturen har förändrats och påverkats av andra länder. Ryktet säger att allt är lite större och lite bättre i USA, varför inte se om det är sant? YFU erbjuder utbyten till landets alla 50 delstater, vilken du hamnar i beror på dina intressen och vart det finns en passande värdfamilj. Det är numera också möjligt för dig att åka med YFU till Kanada.

Usas flaggaUSA
Asien

AsienYFU erbjuder idag utbyte till fyra länder i Asien. Gemensamt för dem är att de erbjuder en kultur som är vitt skild från vår västerländska kultur, även om influenserna numera är många. Språket är mycket annorlunda och så även det dagliga livet. Är du redo för ett äventyr och en fantastisk möjlighet att på nära håll lära dig japanska, kinesiska och thailändska, så är ett år i ett av våra asiatiska länder något för dig.

Indiens flaggaIndien Japans flaggaJapan Kinas flaggaKina
Thailands flaggaThailand
Afrika

AfrikaÄr du redo för ett äventyr och vill få en inblick i ett land där kulturerna och människorna är många och olika så ska du söka till Sydafrika. I Sydafrika finns inte mindre än elva officiella språk, de vanligaste är engelska och afrikaans. Under ditt år i Sydafrika kommer du att upptäcka landets mångfasetterande rikedom, träffa spännande människor samtidigt som du kommer att märka den optimism som präglar landet sedan apartheiden försvann.

Sydafrikas flaggaSydafrika
Latest news Allmäna nyheter
sponsorKontaktinformation

YFU

Adress: Vikingagatan 45
113 42 Stockholm
Telefon: 08 - 650 50 25
E-mail: info@yfu.se
Hemsida: Besök YFU hemsida
CommentsFacebook Fan-Club


YoutubeYFU Youtube-klipp


BlogsYFU-studenters bloggar
Jonatan Högström Jonatan Högström
USA, 2010/11
Besök bloggen
Erika Vittfarne Erika Vittfarne
USA, 2010/11
Besök bloggen
My Erixon My Erixon
USA, 2010/11
Besök bloggen
Maja Svanberg Maja Svanberg
Österrike, 2010/11
Besök bloggen
Hanna Larsson Hanna Larsson
Frankrike, 2010/11
Besök bloggen